Zomaar Zonnepanelen van EnergieFlex

Duurzaam zijn én geld verdienen zonder investeren.

Zonnepanelen kopen? EnergieFlex biedt je de kans om zomaar zonnepanelen te krijgen om zelf energie op te wekken. Zo werk je mee aan een duurzaam milieu. Daarvoor hoef je geen investering te doen. En uiteindelijk ga je zelfs geld verdienen. Een zonnig aanbod, bedoeld om jouw leven (en dat van anderen) aangenamer te maken. Zonnepanelen zonder te investeren, wie wilt dat niet?

Vanaf dag 1 kostenneutraal

Je betaalt alleen een bedrag per opgewekte kWh zonne-energie. Dat geld verdien je echter terug omdat je aan je energieleverancier minder kunt gaan betalen voor het elektriciteitsverbruik. En na 15 jaar zijn de zonnepanelen van jou en hoef je niets meer te betalen voor de opgewekte zonne-energie. Zonnepanelen kopen hoeft dus niet om goed geld te verdienen.

EnergieFlex en enie.nl

EnergieFlex en enie.nl werken samen om er voor te zorgen dat jij je elektriciteit duurzaam kunt opwekken en uiteindelijk veel geld kunt gaan besparen. Omdat enie.nl de specialist is op het gebied van zonnepanelen sluit je overeenkomst met enie.nl af. De rekening betaal je ook aan enie.nl. Omdat je een lagere elektriciteitsrekening zult krijgen, kun je aan je energieleverancier vragen om het termijnbedrag te verlagen. Zo kosten de zonnepanelen jou niets extra. Heb je een Prepaid contract bij EnergieFlex? Dan merk je de besparing op je elektriciteitsverbruik direct. Je ziet immers meteen dat de kosten voor je elektriciteitsverbruik dalen.

Hoe wordt jouw berekening?

Hieronder geven wij je een rekenvoorbeeld hoeveel de opwekking van stroom per maand op voorschot basis kan zijn.


Rekenvoorbeeld:

We gaan uit van 10 zonnepanelen die in totaal op jaarbasis 3000 kWh opwekken. Per kWh betaal je € 0,19 zodat je op jaarbasis € 570,- betaalt. Per maand betaal je dan aan enie.nl een bedrag van € 47,50. Aan het einde van het jaar kijken we of je inderdaad 3000 kWh hebt opgewekt. Als je meer of minder energie hebt opgewekt, ontvang je van enie.nl een correctiefactuur.
Als je vervolgens aan je energieleverancier vraagt om je termijnbedrag te verlagen, kosten de zonnepanelen je helemaal niets. En na 15 jaar ga je verdienen omdat de panelen dan van jou zijn en je niets meer hoeft te betalen per kWh opgewekte elektriciteit.

Je hoeft bijna niets te doen

EnergieFlex regelt alles. Van advies en ontwerp tot en met de gratis montage van de hele installatie, onderhoud en verzekering. Lekker makkelijk.

Nu nog een afspraak maken

Wil je weten of jouw huis geschikt is voor het opwekken van je eigen zonne-energie?
Maak dan nu een afspraak met een van onze adviseurs. Dan weet je het gelijk.

Gratis adviesgesprek

Vul je gegevens in en ontvang gratis advies op maat.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen van onze klanten.

X