Sponsoring

Wij sponsoren maatschappelijke projecten.
Kies je voor ons, dan kies je voor een betrokken en maatschappelijk bewuste energieleverancier.
De clubs die we sponsoren, dragen actief bij aan een fijne leefomgeving. Dat vinden wij heel belangrijk.

Hoofdsponsor N.E.C. Nijmegen: 'Nijmegen in beweging krijgen'

Sinds 2016 is EnergieFlex partner van N.E.C. en heeft als hoofdsponsor reeds een seizoen mogen schitteren in het Goffertstadion. Afgelopen seizoen zijn we naar de rugpositie gegaan om Ouwehands Dierenpark de kans te bieden op de voorzijde van het shirt te prijken.

Vanaf komend seizoen keren wij weer terug als nieuwe hoofdsponsor van N.E.C. Dit werd vrijdag 29 juni bekendgemaakt op de Grote Markt in Nijmegen, onder toeziend oog van vele Nijmegenaren en N.E.C.-supporters.
We hebben samen een plan ontwikkeld om de komende jaren onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te onderstrepen en heel Nijmegen nog meer in beweging te krijgen.

Marco van Katwijk, algemeen directeur EnergieFlex: ‘We geloven in N.E.C. en hebben een goed gevoel bij de regio Nijmegen en de mensen van de club. De gesprekken zijn plezierig en constructief verlopen, waarbij we direct onder de indruk waren van de ambities van N.E.C. om de komende jaren echt het verschil te maken in de samenleving. Wij dragen daar graag een steentje aan bij.

NEC_Logo-RGB.svg

Rugsponsor NAC Breda: 'Voor een leukere en leefbaardere wereld'

In de seizoenen 2017-2018 en 2018-2019 zijn wij de trotse rugsponsor van NAC Breda. Wij prijken onder andere op de achterkant van het nieuwe thuis-, uit- en derde shirt van de 'Parel van het Zuiden'.
En daar blijft het niet bij. Zo zetten wij ons in voor kinderen die een steuntje in de rug verdienen.
Met een bijdrage aan de kick-off van de NAC Soccer Camps bijvoorbeeld, waardoor ruim 80 kinderen een schitterende dag beleefden in het Rat Verlegh Stadion.

Justin Goetzee (NAC Breda): 'EnergieFlex is een betrokken sponsor.
De maatschappelijke lijn willen we tijdens de duur van onze samenwerking natuurlijk graag doorzetten. Bovendien zijn er veel leuke ideeën.'

Marco van Katwijk (EnergieFlex): 'Voor ons is NAC hét voorbeeld van een club die midden in de maatschappij staat.
Die sociale verbinding is voor ons de reden om de samenwerking aan te gaan.
Met onze visie op sociaal ondernemen en de kracht van NAC hopen we via sport de wereld een beetje leuker en leefbaarder te maken.'

NAC_Logo-RGB.svg