SPOEDAANVRAAG ENERGIE

Kan ik met spoed worden aangesloten?
Doe een spoedaanvraag voor energie!

Sluit uw huidige energieleverancier u binnenkort af? Of erger, bent u al afgesloten van energie? Dan kunt u bij EnergieFlex een spoedaanvraag voor goedkope energie indienen.

Het is belangrijk dat u snel in actie komt en uw aanmelding tijdig doorgeeft! Zo voorkomt u dat de netbeheerder uw gas en licht fysiek gaat afsluiten en de kosten hierdoor hoog oplopen. Zorg daarom op tijd voor een nieuwe, goedkope energieleverancier.

Spoedaansluiting energie

Spoedaanvraag energieBij EnergieFlex kunt u altijd een spoedaanmelding energie indienen voor het leveren van stroom en gas. Indien u de instapkosten (waarborgsom, slimme meter en aansluitkosten) voldoet, bent u in de meeste gevallen binnen 24 uur
(* heraansluitingen binnen vijf werkdagen) overgestapt naar Flex Prepaid energie (mits u de instapkosten op een werkdag voldoet).

Bel voor een spoedaanvraag energie met onze klantenservice op 088 – 304 10 00.

Flex Prepaid

Flex Prepaid bespaar met inzicht in uw verbruikFlex Prepaid Variabel
Kies je voor Flex Prepaid Variabel, kies je voor flexibiliteit.

Flex Prepaid Variabel zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in je verbruik en zo gemakkelijk kunt besparen. De combinatie van een slimme meter (eenmalige kosten €72,60 incl. BTW) en onze verbruiksmonitor zorgt voor directe kostenbesparing. Zo houd je maximale controle over je energierekening.

Flex Prepaid Variabel biedt de mogelijkheid van een flexibele looptijd. Jij bepaalt wanneer je betaalt en tot wanneer je contract loopt. Houdt wel rekening met een opzegtermijn van 30 dagen. Wanneer je een spoedaanvraag doet en de instapkosten (waarborgsom, slimme meter en aansluitkosten) voldoet, ben je binnen 24 uur weer aangesloten.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Om uw aanvraag compleet te maken verzoeken wij u om foto’s van uw elektriciteits- en gasmeter te maken. Laat daarop duidelijk alle meterstanden en de meternummers zien.


Vul uw meterstanden ook handmatig nogmaals in. Cijfer achter de komma hoeft niet ingevuld te worden.


Ja, Ik geef toestemming voor het uitlezen van mijn slimme meter en wens mijn persoonlijke energie verbruiksupdate periodiek te ontvangen:

Voorwaarden

captcha

Vragen? Bel 088 – 304 10 00

(lokaal tarief)

Elke werkdag bereikbaar tussen 08.30 – 19.00 uur

Energiezaken regelt u zelf!

X