Kernwaarden

Wat wij belangrijk vinden
Onze kernwaarden

kernwaarden-sociaal.svg          kernwaarden-disruptive3.svg          kernwaarden-innovatief.svg

Energie is voor iedereen, vinden wij. We werken op een manier die goed is voor de gemeenschap én voor ons milieu. Dat maakt ons sociaal, disruptive en innovatief. We geven om mensen – om onze klanten. En tegelijk zijn we voldoende rendabel om al onze sociale en groene doelen te kunnen verwezenlijken. Die beloftes komen samen in onze pay-off: ‘Dat doe je goed’.

Sociaal

We zijn betrokken bij de wereld om ons heen. En dat is geen loze belofte. Zo sponsoren we niet 1, maar 2 voetbalclubs, N.E.C. en NAC. Voor een energiebedrijf met een omvang als dat van ons is dit vrij uniek. Samen met N.E.C. zetten we ons bijvoorbeeld in voor mantelzorgers. In de toekomst willen we dat ook gaan doen voor laaggeletterden. En samen met NAC brengen we kinderen in beweging in speciale Soccer Camps. Lees meer over sponsoring.

Als energiebedrijf willen we bovendien een luisterend oor bieden. Want bij sommige mensen kan het zo tegenzitten. Door ziekte, oplopende kosten of familieproblemen gebeurt het dat de betaling van de energierekening in gevaar komt. Bel ons dan tijdig – samen komen we er wel uit.

Disruptive

Zoals we nu met de aarde en de grondstoffen omgaan, kan niet oneindig doorgaan. We moeten anders gaan nadenken over ons energiegebruik en -verbruik. Daarom willen wij het fundamenteel anders doen. De energiemarkt in beweging krijgen. Een voorbeeld? De manier waarop onze klanten kunnen betalen voor hun zonnepanelen: niet vooraf als een (te) grote investering, maar per hoeveelheid opgewekte energie. Lees meer over zonnepanelen.

Innovatief

Alle energie één pot nat? Niet als je het ook Fairtrade kunt krijgen. Het is nog steeds gewoon energie – en toch voelt het anders als je weet dat je energiegebruik niet ten koste gaat van anderen. Dat jouw energiegebruik Fairtrade gecompenseerd wordt. En dat er geïnvesteerd wordt in schonere energie.

Wij zijn een jong energiebedrijf dat altijd zoekt naar innovatieve manieren om schone energie voor iedereen toegankelijk te maken. Zonder dat het ten koste gaat van het milieu – ook als dat aan de andere kant van de wereld is. Ons Fairtrade gecompenseerd gas is daar een goed voorbeeld van. Lees meer over dit speciale product. 

Heb je zelf een goed idee over hoe we nog socialer, disruptiver of innovatiever kunnen zijn? Stuur je idee dan door naar klantenservice@energieflex.nl.