Overstappen naar EnergieFlex

Energieleverancier
EnergieFlex

Weet u hoe uw jaarnota voor energie tot stand komt? En weet u hoeveel energie u werkelijk verbruikt? Negentig procent van Nederland kan hier geen antwoord op geven. Betaalt u uw energiekosten nog steeds op basis van maandelijkse voorschotten? Dit geeft nauwelijks inzicht in uw energieverbruik. De liberalisering van de energiemarkt heeft dus nog voor weinig verandering gezorgd. EnergieFlex vond het daarom in 2014 de hoogste tijd om de energiemarkt écht te gaan veranderen.

EnergieFlex is een innovatieve, Nederlandse en goedkope energieleverancier met een unieke aanpak. EnergieFlex is de eerste energiemaatschappij in Nederland die Prepaid Energie aanbiedt. Met deze vernieuwende oplossing kunnen uw energieverbruik en -kosten met ruim dertig procent worden teruggebracht.

Verbruiksmonitor weergave op laptop

 • Wat is ons doel?

  Het doel van EnergieFlex is dat consumenten zich bewust worden van hun energieverbruik en de kosten ervan. Wij helpen u om uw energiekosten beter te beheersen en te besparen op energie. Dit doen wij met heldere energienota’s, duidelijke (online) overzichten, unieke en flexibele betaalvormen én een goedkoop energieleveringstarief. Onze filosofie is dat duidelijk inzicht leidt tot bewustwording en bewustwording resulteert in concreet energie besparen.

  Simpel, transparant en eerlijk.
  Inzicht in uw dagelijkse energieverbruik.
  Geen ingewikkelde jaarnota’s met verborgen kosten.
  Flexibel betalen.
  Leveringstarief voor de inkoopsprijs.

 • Waarom EnergieFlex?

  Wij leveren niet alleen goedkope energie, maar bieden ook unieke oplossingen die u bewust maken van uw energieverbruik. EnergieFlex werkt met slimme meters die u helpen met besparen op uw energiekosten.

 • EnergieFlex leest uw meterstanden digitaal uit, dus geen extra kosten.
  Fraude wordt tijdig opgespoord. U betaalt niet voor een ander.
  Communicatie zo veel mogelijk per e-mail.
  Lage marges.
  Verbruiksweergave in euro’s per uur.

Bij EnergieFlex kunt u kiezen uit twee contractvormen. Naast Flex Standaard (vast termijnbedrag per maand) is er de slimme oplossing Flex Prepaid. Met Flex Prepaid kunt u eenvoudig energietegoed aanschaffen en opwaarderen. Het is flexibel, simpel en werkt net als bij een prepaid telefoon. Met het grote verschil dat u niet direct wordt afgesloten als uw tegoed op is.
Om gebruik te maken van Flex Prepaid energie heeft u een slimme meter nodig. Sommige woningen zijn al voorzien van een slimme meter. Heeft u nog geen slimme meter, vraag er dan een aan via uw netbeheerder.

Energie besparen heeft u zelf in de hand. EnergieFlex, zo makkelijk is energie besparen!

Vragen? Bel 088 – 304 10 00

(lokaal tarief)

Elke werkdag bereikbaar tussen 08.30 – 19.00 uur

Energiezaken regelt u zelf!

X