Over EnergieFlex

Dat doe je goed! 

Wij zijn een jong energiebedrijf, opgericht in 2014. We wekken zelf geen energie op, maar zoeken voor jou steeds de schoonste energie voor de laagste prijs. Daarnaast investeren we in het ontdekken van slimme en nieuwe energiediensten, die goed zijn voor het milieu én onze gemeenschap. Zo waren wij de eerste met Fairtrade gecompenseerd gas.

Sociale inborst

We steken veel tijd en aandacht in sociale projecten. Dat betekent niet dat we energie zomaar gratis weggeven. Wel betekent het dat we luisteren naar onze klanten. Kom je er niet uit, dan zoeken we samen naar een oplossing. En het betekent dat we investeren in onze gemeenschap – in voetbalclubs zoals N.E.C. en NAC, die serieus werken aan meer verbondenheid. Lees meer over onze kernwaarden.

Meer kennis = meer besparen

We zijn niet alleen jong en bevlogen, maar ook een nuchter energiebedrijf. Zo zagen wij al snel dat onze klanten vooral goed inzicht willen. Want wij kunnen energie nog zo goedkoop aanbieden – als je niet weet wat je wanneer verbruikt, dan is besparen lastig.

We ontwikkelen nieuwe energiediensten, die je meer controle geven over je energie. Want waarom alleen per maand betalen, op basis van een inschatting van het jaar daarvoor? Wij werken nu hard aan nieuwe diensten, die anders betalen mogelijk maken. Binnenkort vertellen we je daar meer over. Benieuwd naar ons huidige producten? Bekijk alle producten

Zoeken

Blijf op de hoogte!

Bekijk het laatste nieuws over EnergieFlex 

Bekijk alle media

Wordt EnergieFlex jouw nieuwe energieleverancier

Bereken jouw voordeel