Stoelverwarming voor iedereen!

 

Vanaf nu bieden we in samenwerking met Sit & Heat uit Nijmegen en N.E.C. stoelverwarming aan op de Computron Businesstribune. Bij het afsluiten van een speciaal duurzaam warmte abonnement wordt op de Computron Businesstribune de verwarming ingebouwd in de bestaande comfortabele businessseats. Voor de stoelen op de overige zittribunes is binnenkort een unieke verwarmde stoelhoes met kussen beschikbaar die je eenvoudig over de bestaande kunststof kuipjes kunt schuiven. Je neemt het zo onder de arm mee.  Hierdoor zit je lekker comfortabel en warm. Het hele jaar door. 

EnergieFlex Duurzaam Warmte Abonnement

Sluit nu een EnergieFlex Warmte Abonnement af en zit lekker warm op de Computron Businesstribune.

Het EnergieFlex Duurzaam Warmte Abonnement biedt je gasten extra comfort op een duurzame manier. Je kunt zelf de stand van je stoelverwarming bepalen en kunt er ook nog je telefoon mee opladen. En dat met minder dan 40 watt per uur! Winst voor iedereen dus.

Het EnergieFlex Duurzaam Warmte Abonnement is powered bij Sit & Heat. Zij zorgen voor de inbouw van het systeem in jouw stoelen en ze zorgen er voor dat de accu voor elke wedstrijd opgeladen is.

Je zit er al warmpjes bij vanaf € 199,- per seizoen. Per afgesloten abonnement doneert N.E.C. een bedrag aan N.E.C. Maatschappelijk.

Klik hier voor de prijzen en meer info

Verwarmde stoelhoezen

Ben je supporter van N.E.C. en maak jij de transfer naar EnergieFlex? Dan ontvang je een uniek cadeau voor op de tribune! Met de duurzaam verwarmde stoelhoes heb je het nooit meer koud op de tribune. Bij EnergieFlex is iedereen V.I.P.

De stoelhoes schuif je eenvoudig over het bestaande kunststof kuipje. Je neemt hem zo onder de arm mee. Door de verwarming en het zachte kussen zit je lekker comfortabel en warm. Het hele jaar door. 

De EnergieFlex verwarmde stoelhoes ter waarde van € 120,- is binnenkort beschikbaar. Je ontvangt hem gratis als je overstapt naar EnergieFlex of je koopt hem in de N.E.C.-shop. Bestaande klanten van EnergieFlex krijgen dan een interessante korting.

Houd mij op de hoogte

EnergieFlex 
trotse hoofdsponsor

NEC_Logo-RGB.svg