Overzicht 09 jun. 2017

EnergieFlex en Enie.nl gaan samen zonne-energie leveren

Energieleverancier EnergieFlex en zonne-energieleverancier enie.nl starten 16 juni a.s. een landelijke campagne om consumenten over te laten stappen op zonne-energie. Het uitgangspunt is dat consumenten zonder investering zonnepanelen op hun dak kunnen laten plaatsen en de investering terugbetalen uit de gerealiseerde opbrengst.

Zonnepanelen energieflex

Jaap Bakker, directeur van EnergieFlex, over de samenwerking: ‘We geloven in de toekomst van zonne-energie en daarom willen we dat onze klanten hier op een laagdrempelige manier gebruik van kunnen maken. Door samen met enie.nl op te trekken krijgen onze klanten zonder investering zonnepanelen op hun dak en betalen ze per opgewekte kWh.
Zo kan iedereen, met grote of kleine portemonnee, gebruik maken van duurzame energie en een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.
’ De uitbreiding van de dienstverlening past in de strategie van EnergieFlex om naast energie andere producten en diensten aan te bieden.

De afgelopen periode heeft enie.nl een uniek concept voor de energiemarkt ontwikkelt. ‘Zonne-energie heeft enorm veel voordelen én is inmiddels al goedkoper dan grijze stroom.
Echter in Nederland heeft niet iedereen de mogelijkheid om de investering van 4 a 5 duizend euro zelf te betalen.
Om die reden bieden wij zonne-energie per opgewekte kWh aan. Samen met EnergieFlex kijken we wat iemand aan energie nodig heeft en dit wekken we met zonne-energie op het dak van de klant op. Je betaalt uiteindelijk alleen voor de opgewekte kWh. Zo maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk, aldus Patrick van der Meulen, directeur en oprichter van enie.nl.

De strategische samenwerking tussen EnergieFlex en enie.nl start op vrijdag 16 juni met het benaderen van de alle particuliere klanten van EnergieFlex. Het product is overigens niet alleen voor klanten met een energiecontract beschikbaar, iedereen kan van deze kans gebruik maken.