Overzicht 07 dec. 2016

N.E.C. en EnergieFlex wensen u een hartverwarmende kerst

-Deze actie is inmiddels afgelopen- 

De feestdagen staan voor de deur en dat is voor veel mensen het moment om met familie en vrienden door te brengen, samen te eten, een spelletje te spelen en terug te blikken op het afgelopen jaar. Maar de kerstperiode is ook bij uitstek het moment om te denken aan een ander. N.E.C. en EnergieFlex hebben de handen ineengeslagen om iets terug te geven aan de mensen die onze club een warm hart toedragen.

EnergieFlex vindt het, als trotse hoofdsponsor van N.E.C., belangrijk om ook maatschappelijk een rol van betekenis te spelen in Nijmegen. Kevin van Leen, marketing directeur van EnergieFlex: “Wij zijn onder de indruk van het saamhorigheidsgevoel bij N.E.C. en de grote hoeveelheid activiteiten die op sociaal en maatschappelijk gebied worden georganiseerd voor veel mensen die een opkikker kunnen gebruiken. We willen in december op een andere wijze zorgen voor iets meer warmte in huis. Daarom hebben we samen met N.E.C. en diverse partners ons uiterste best gedaan om een groot aantal kerstpakketten samen te stellen met producten waar men ongetwijfeld dat beetje extra energie van krijgt, maar ook zorgen voor de nodige ontspanning. Wij doen een oproep om mensen voor te dragen die juist in deze tijd van het jaar een extra hart onder de riem verdienen. Samen met spelers, trainers, medewerkers, de supportersvereniging en natuurlijk directie en medewerkers van EnergieFlex, gaan we voor de kerstdagen op pad om zoveel mogelijk mensen te verrassen met een bezoek en een hartverwarmend geschenk.”

Vanaf vandaag kan iedereen iemand opgeven die volgens hem/haar zo’n uniek kerstgeschenk verdient.
Draag dus snel jouw aanmelding voor onder vermelding van een duidelijke motivatie. Aanmelden kan tot en met 14 december 2016 via www.nec-nijmegen.nl/decemberactie en wellicht staat jouw favoriete speler straks bij diegene voor de deur met een sportieve verrassing.

kerst

Over EnergieFlex

EnergieFlex is een leverancier van energie in Nederland en pakt de zaken anders aan dan traditionele energieleveranciers. Met een transparante manier van werken, een heldere rekening en lage energietarieven als uitgangspunt. Maar ook door energie voor iedereen bereikbaar te houden, dus ook voor mensen met een krap budget. Met lage tarieven en innoverende producten, maken we energie mogelijk voor iedereen. Bekijk eens ons 100% Sociaal groen of Flex Standaard product. 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door HanosCoopSanadomeToyotaVoetbalshop.nlSupportersVereniging N.E.C.Le Credit SportifYveyN.E.C. Doelbewust N.E.C. en EnergieFlex.