Overzicht 18 jan. 2018

Mantelzorgdag

In Nederland zijn er zo’n 1,1 miljoen mantelzorgers die voor een ander zorgen. Deze doelgroep wordt vaak vergeten om in het zonnetje te zetten. Om dit te veranderen, organiseerden we samen met N.E.C. op 7 november onze eigen mantelzorgdag.

Op deze dinsdag namen we 150 mantelzorgers mee naar Ouwehands Dierenpark. De dag was bedoeld om de mantelzorgers een dag te ontzorgen.

De mantelzorgdag begon bij het Goffert Stadion. Rond half 10 verzamelden alle mantelzorgers zich bij het café Bikkels voor een kopje koffie en een lekkere appelflap. De groep werd welkom geheten door Jaap Bakker (directeur EnergieFlex) en Wilco van Schaik (directeur N.E.C.). Na een half uurtje vertrokken de bussen met de mantelzorgers richting Rhenen.

Na een rondje in het park, gingen alle mantelzorgers lunchen in het Jungle restaurant. Als verassing was de gehele N.E.C. selectie aanwezig om gezellig samen te lunchen. Er werden mooie verhalen vertelt door de mantelzorgers en de spelers waren erg onder de indruk. Onder het gezelschap was een hele grote fan van N.E.C. die al zeker 40 jaar trouw in het Goffert stadion te vinden was. 

mantelzorgdag

Na de lunch kreeg iedereen nog de tijd om de rest van het park te bezoeken. Ook werd er een mooie foto gemaakt bij het verblijf van panda's Wu Wen en Xing Ya. Hierna ging iedereen weer met de bus naar het Nijmeegse. Het was een top dag!