Overzicht 20 dec. 2017

Kerstactie NAC 2017

Sinds dit seizoen zijn we rugsponsor van NAC Breda. Als sponsor willen we graag meer doen dan alleen een plek op de rug bekleden. Daarom hebben we in de week voor kerst samen met NAC een kerstactie georganiseerd. Met deze actie hebben we 100 kerstpakketten uitgereikt aan mensen die wel een steuntje in de rug konden gebruiken.

Marketing & Communicatie Manager Ralph Nadolski (EnergieFlex): ‘’Natuurlijk houden we van voetbal maar we willen als rugsponsor van NAC ook iets betekenen voor de Bredase samenleving. De decembermaand is het moment bij uitstek om even niet aan onszelf te denken maar aan onze naasten die om wat voor een reden dan ook wel een extraatje kunnen gebruiken. Dat we dit samen met NAC mogelijk kunnen maken is natuurlijk prachtig.’’

Lichten uit, kerstactie aan  
Onze kerstactie 'Dat doe je goed' werd zondag 23 december in de rust van de wedstrijd NAC - Excelsior gelanceerd. De stadionlampen van het Rat Verlegh Stadion gingen plotseling uit en de actie werd aangekondigd op de LED-boarding en door stadionspeakster Annie van Hooijdonk. Vanaf dat moment konden mensen anderen aanmelden voor onze kerstactie.

kerstactie nac

Op pad met onze kerstpakketten 
Op dinsdagmiddag 19 december was het zo ver. Rond een uur of 2 verzamelde iedereen  zich bij het Rat Verlegh stadion om vervolgens op pad te gaan. We werden ontroert door mooie verhalen die de mensen vertelden en het hartelijke ontvangst van de kerstgeschenken. Het was een middag vol warmte en mooie verhalen.

Algemeen Directeur Justin Goetzee (NAC): "NAC beseft dat het als club midden in de stad staat en een belangrijke rol vervult in de Bredase samenleving. Die positie willen we ook graag gebruiken in samenwerkingen met onze sponsoren. Deze actie is daar een goed voorbeeld van, ook vanwege de maatschappelijke rol die EnergieFlex als sponsor wil vervullen. Met deze actie willen we graag ons steentje bijdragen en steun bieden aan mensen die het, vanwege wat voor reden dan ook, even lastig hebben."

kerstactie nac