De slimme meter

De slimme meter helpt je met besparen

Wil je energiezuiniger leven? Kies dan voor een slimme meter! De slimme meter registreert automatisch jouw meterstanden en stuurt ze door. Zo zien wij makkelijk je verbruik en hoeft er niemand meer langs te komen om jouw standen op te nemen.

Kan ik mijn slimme meter meenemen als ik verhuis?

De slimme meter is verbonden aan jouw huis en gaat niet mee naar een nieuwe woning. Nog niet iedere woning in Nederland heeft een slimme meter. Je kunt altijd bij jouw netbeheerder opnieuw een slimme meter aanvragen voor jouw nieuwe woning.

Bereken je winst met zonnepanelen  

Met zonnepanelen wek jij je eigen stroom op. De slimme meter helpt bij het verrekenen van je eigen stroom en de stroom die jij teruglevert aan je energieleverancier. Informeer je energieleverancier en je netbeheerder als je start met zonnepanelen. Zo weet je zeker dat je een terugleveringsvergoeding ontvangt. Bij ons kun je gratis zonnepanelen aanvragen. Zo wek je gratis je eigen groene stroom op. De panelen worden na 15 jaar kosteloos van jou. Lees meer of vraag gelijk een gratis adviesgesprek aan!

Wat kost een slimme meter?

Via jouw netbeheerder kun je met spoed een slimme meter aanvragen. De netbeheerders hebben namelijk al een planning gemaakt om jouw oude meter te gaan vervangen. Naar verwachting zijn alle oude meters in 2020 vervangen door een slimme meter.
Als je eerder een slimme meter wilt dan dat de planning is van de netbeheerder, moet je rekening houden met spoedkosten:
Een slimme meter voor gas- en elektriciteit kost € 72,60 (inclusief btw).
Een slimme meter voor alleen stroom kost € 67,76 (inclusief btw).

Onze energiecontracten
 

Flex Standaard

Eenvoudig, overzichtelijk en voordelig
 

100% Sociaal Groen

Net zo voordelig, maar dan duurzaam. Mét Fairtrade keurmerk.

Heb je vragen over onze energiecontracten?

Onze klantenservice helpt je iedere werkdag van 9.00 - 17.00 uur via 088 - 304 10 00 (lokaal tarief).

Liever via e-mail? Vul ons contactformulier in en je krijgt binnen 5 werkdagen reactie.

Neem contact op