Onze energieproducten

Flexibel, vast of duurzaam. Wat kies jij?

Bereken je voordeel

Prijzen & pakketten

Wat past het beste bij jou?

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende energiecontracten. Toch liever traditioneel een voordelig vast bedrag per maand?
Ons Flex Standaard energiecontract heeft de meest voordelige energietarieven van Nederland. Natuurlijk krijg je hier groene stroom bij.

Kies je voor 100% Sociaal Groen, dan betaal je hetzelfde voordelige maandbedrag als met Flex Standaard. Alleen weet je nu dat je groene stroom krijgt én Fairtrade gas.

Kies het energiecontract
dat bij
jou past

EnergieFlex biedt je de vrijheid om te kiezen uit onze energiecontracten.

100% Sociaal Groen

Groene stroom én groen gas

Met 100% Sociaal Groen kies je voor groene energie voor jezelf en de rest van de wereld. 100% Sociaal Groen bestaat uit groene stroom én/of groen gas. Om groene energie voor iedereen bereikbaar te maken, zijn de tarieven van 100% Sociaal Groen gelijk aan de lage tarieven van Flex Standaard.

Op deze manier houden we het zo makkelijk mogelijk om bewust en duurzaam bezig te zijn. Je kunt kiezen tussen een 1-jarig of 3-jarig 100% Sociaal Groen contract.

Meer informatie

Flex Standaard 

Bij Flex Standaard betaal je iedere maand een vast termijnbedrag aan energiekosten: een inschatting van jouw (gemiddelde) maandelijkse energieverbruik. De kosten voor het daadwerkelijke verbruik worden aan het einde van het jaar verrekend met de bedragen die je al in maandelijkse termijnen hebt betaald. Vanzelfsprekend is de stroom groen.

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze klantenservice helpt je iedere werkdag van 9.00 - 17.00 uur via 088 - 304 10 00 (lokaal tarief).

Liever via e-mail? Vul ons contactformulier in en je krijgt binnen 5 werkdagen reactie.

Ga naar klantenservice

Leveringsovereenkomst toch opzeggen?

Heb je een energiecontract bij ons afgesloten? Je hebt dan tot 14 dagen na ontvangst van onze leveringsovereenkomst de tijd om je contract op te zeggen.

Lees meer over bedenktijd