EnergieFlex, de energiepartner voor budgetbeheerders en bewindvoerders

Geen onaangename verrassingen

Is het saldo niet toereikend? Geen probleem. De energielevering gaat gewoon door tot maximaal 30 dagen. Uw cliënt wordt dus nooit onverwachts afgesloten. EnergieFlex informeert u en uw cliënt op meerdere momenten over het tegoed. Via onze verbruiksmonitor weet u als budgetbeheerder of bewindvoerder welk bedrag er voor uw cliënt voldaan dient te worden. Als wij de betaling ontvangen, wordt het tegoed nog diezelfde dag opgewaardeerd.

Help bewust besparen

De ervaring leert dat dagelijks inzicht in het energieverbruik leidt tot bewuster omgaan met energie. Onze verbruiksmonitor maakt het energiegebruik en de kosten ervan inzichtelijk en op de voet te volgen. De monitor is een krachtig instrument om te ontdekken waar in huis energie kan worden bespaard. Zo omgaan met energie levert al snel een directe, concrete besparing op.

Over EnergieFlex

EnergieFlex is een innovatieve leverancier van goedkope energie met een unieke aanpak. Ons doel is dat consumenten zich bewust worden van hun energieverbruik en de kosten ervan. Dit doen wij met heldere energienota’s, duidelijke online overzichten, een unieke en flexibele betaalvorm én een goedkoop energieleveringstarief. Onze filosofie is dat duidelijk inzicht leidt tot bewustwording en bewustwording resulteert in concrete besparing. EnergieFlex is het eerste bedrijf in Nederland dat Prepaid Energie aanbiedt.

Energie zonder waarborgsom

Regelt u als budgetbeheerder of bewindvoerder de financiën van uw cliënt
en heeft u een beschikking van onder bewindstelling?
Dan kunt u eenvoudig en snel zonder waarborgsom een energiecontract afsluiten.

Direct overstappen

Direct een aanvraag voor Flex Prepaid indienen? Bel 088 – 304 10 00 voor een spoedaanvraag en uw cliënt wordt binnen 24 uur (*Heraansluitingen binnen 5 werkdagen) aangemeld. Of vul het onderstaande formulier in.

Uw aanvraag liever later insturen? Gebruik dan één van onze aanbestedingsformulieren die u hier kunt downloaden.

Vragen? Bel 088 – 304 10 00

(lokaal tarief)

Elke werkdag bereikbaar tussen 08.30 – 19.00 uur

Energiezaken regelt u zelf!

X