De energiepartner voor budgetbeheerders, bewindvoerders
en gemeentelijke instanties

Geef je cliënten verantwoord energie

Bij de ondersteuning van mensen met een laag inkomen is alle hulp welkom. Wij helpen bewindvoerders, budgetbeheerders en gemeentelijke instanties daarom graag met snelle service en een goed en goedkoop energieproduct: Flex Standaard of 100% Sociaal Groen.

Energie zonder waarborgsom

Regel je als budgetbeheerder of bewindvoerder de financiën van je cliënt? En heb je een beschikking van onderbewindstelling? Dan kun je eenvoudig en snel, zonder waarborgsom, een energiecontract afsluiten.

Voor iedereen energie voor lage tarieven

Aanvraagformulier invullen

Onze energieproducten 

 

100% Sociaal Groen

Kun je een goede daad verrichten én duurzaam bezig zijn?

Jazeker! Met een 100% Sociaal Groen energiecontract krijgt je cliënt groene stroom en groen gas. Ons groene gas heeft als eerste in Nederland het Fairtrade keurmerk. Onze groene stroom is 100% duurzaam. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot van het gasverbruik gecompenseerd met schonere kookovens in India.
Groene energie bereikbaar maken voor iedereen: dat is ons ideaal. En daarom zijn de tarieven van 100% Sociaal Groen gelijk aan de lage energietarieven van Flex Standaard.

Flex Standaard

Heeft je cliënt alleen stroom of alleen gas nodig? Kies dan voor Flex Standaard.

Flex Standaard geeft je cliënt de zekerheid van vaste maandelijkse kosten, maar dan heel voordelig. Het termijnbedrag is gebaseerd op een schatting van het gemiddelde maandelijkse energieverbruik. Als je cliënt zelf het energieverbruik weet, dan baseren we het termijnbedrag daar op.

Bij Flex Standaard kun je kiezen voor stroom en/of gas.

Aan het einde van het jaar krijg je een jaarnota. Daarin verrekenen we jouw werkelijke verbruik met je maandbetalingen. Ben je heel zuinig geweest? Dan kun je zomaar geld terugkrijgen!

Snel een aanvraag doen 

Direct 100% Sociaal Groen of Flex Standaard aanvragen? Bel 088 - 304 10 00 (lokaal tarief). Je kunt ook het onderstaande aanvraagformulier invullen.

Heb je vragen?

Vul ons contactformulier in en je krijgt binnen 5 werkdagen reactie.

Ga naar klantenservice