Overzicht 13 okt. 2016

Overstappen energie

Slim werken met overstappen energie

Het wordt weer kouder, de dagen worden weer korter en we naderen langzaam het nieuwe jaar. De komende maanden zul je weer vele advertenties en commercials zien waarin word beloofd dat je voordelig kunt overstappen van energie naar een andere energieleverancier. Je zult aanbiedingen krijgen van energieleveranciers waarbij je verleid wordt om over te stappen en om voor een of meerdere jaren een energiecontract aan te gaan. Hierdoor zit je waarschijnlijk enige tijd vast aan een energieleverancier. Overstappen energie leverancier kan je besparing op leveren.

overstappen energie

Wat is EnergieFlex?

Wij zijn begonnen met het leveren van gas en stroom in 2014. Onze missie is om de energiemarkt op te schudden. Dit proberen wij te doen door zoveel mogelijk innovatieve producten in de markt te zetten en de consument zoveel mogelijk grip te laten krijgen op hun verbruik en kosten.

Wat biedt EnergieFlex?


Waarom moet ik overstappen naar EnergieFlex? De beste reden om naar ons over te stappen, zijn de lage energietarieven. We zijn nog geen heel groot energiebedrijf zoals Nuon of Eneco. Wij bieden geen grote kortingen of dure producten gratis aan bij een nieuw contract. Liever stoppen wij dit geld in lage tarieven. Het gaat uiteindelijk toch om hoeveel energie je verbruikt en hoeveel je hiervoor betaalt.

Je hebt keuze tussen een contract voor 1 jaar of 3 jaar. Meestal krijg je een leuke welkomstkorting bij Flex Standaard en altijd groene stroom. Wil je liever groene stroom én groen gas? Kies dan voor het contract 100% Sociaal Groen. Mét Fairtrade keurmerk!

Hoe stap ik over naar EnergieFlex?


Overstappen is heel makkelijk en binnen een paar minuten te regelen. Druk op onderstaande knop en vul je gegevens in. Je ziet gelijk hoeveel je per maand betaalt aan energie en hoeveel korting je krijgt. Verstuur je aanvraag en je bent klant geworden!

Twijfel je nog? Lees dan eerst onze 12 overstap tips!